Uw verlichting al gekozen

Al is het bijna zomer voordat u het weer worden de avonden weer donkerderder en is het een goed idee te gaan kijken naar uw verlichting. Met name door gebruik te maken van led verlichting kunt u nogal wat besparen in uw dagelijks verbruik. Onze  13 watt dimbare ledlamp vervanger voor 75 watt met maar liefs een besparing van 62 watt is hiervoor een juiste keuze, maar ook door onze 4 watt spotvervanger voor 35 watt te gebruiken bespaard u al 31 watt.  Kortom indien u voor het nieuwe lichtseizoen uw oude spots en gloeilampen vervangt voor ledlampen gaat u het nieuwe jaar met een mooie besparing tegemoet.

Door het vervangen van ledverlichting binnen en buiten komt u al snel op een besparing van 100 euro per jaar. Onze klanten adviseren wij ook altijd om eerst te beginnen met de lampen waar u veel gebruik van maakt zoals woonkamer keuken hal en buiten verlichting. Hierdoor heeft u direct een besparend effect en kunt u de kosten beperken.

Voor elke lamp bestaat een led vervanger. Indien u rekening houd met het vermogen wat u op dit moment gebruikt en hier een vervangende led lamp voor aanschaft behoud u uw lichtsterkte maar gaat uw verbruik naar beneden.

We willen allemaal iets zuiniger leven dus het is aan te raden om hier meer op internet van op te zoeken, zodat u ook een steentje bij draagt aan moeder natuur weer op orde te krijgen.

Spots

Voor bestaande spots hebben wij de gu10 vervangers. Deze zijn wel of niet dimbaar en hebben een uitstekende licht kwaliteit. Spots zijn ideaal te gebruiken in de slaapkamer of in de badkamer. Spots kun je instellen qua lichtsterkte en is dus ideaal voor een romantisch avondje samen thuis op de bank.

Pl lampen

Bestaande pl lampen gebruiken normaal veel energie omdat deze meestal gebruikt worden als verlichting in openbare ruimte van flats en appartement complexen. Door vervanging van deze lampen naar onze 13 watt ledlampen met een levensduur van maar liefs 25.000 uur bent u verzekerd van een lange tijd verlichting.

Meer informatie:

Indien u meer informatie wenst over onze led producten of andere producten kunt u het beste bij de vele websites op internet kijken voor advies. Zij helpen u graag om u vragen omtrent led verlichting te beantwoorden en voor u de best mogelijke oplossing te maken. Ook voor verlichting voor uw boot caravan auto of motor hebben zij vervangingsproducten in hun assortiment. De meeste bedrijven hanteren dat artikelen binnen 24 uur in huis zijn waardoor u snel kunt beschikken over u nieuwe verlichting.

Bericht auteur: Redactie Energie Channel