Niet voor niets gaan de zon op

Niet voor niets gaat de zon op!

Ook in de toekomst willen wij graag gebruik kunnen maken van energie. Daarom is het belangrijk om te investeren in duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie. Dit kan ook interessant zijn voor úw bedrijf! Tempus kan u daarmee helpen.

Zelfs in Nederland is het zinvol om met behulp van zonnepanelen zonne-energie op te wekken. U kunt zo een flink deel van uw energierekening besparen. Zonnepanelen zetten namelijk elk daglicht om in energie. Zelfs als het bewolkt is kunt u hier dus van profiteren. Zonneboilers gebruiken zonlicht om water mee te verwarmen. Ook met een zonneboiler kunt u aanzienlijk besparen. Tempus zorgt voor de installatie en het onderhoud van zonnepanelen en zonneboilers. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner!

Subsidie zonnepanelen

Met de subsidie op zonnepanelen ontvangt u niet alleen subsidie op elke verbruikte kWh zonne-energie, maar ontvangt u ook subsidie voor de elektriciteit die u teruglevert aan het net, wanneer u het niet direct zelf gebruikt. De terugverdientijd van zonnepanelen is daarmee aanzienlijk korter geworden. Zonnepanelen kopen is daarom interessanter dan ooit.

Meer informatie
Onze adviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden met zonne-energie. Bel 088 – 8955 000 voor een afspraak of kijk voor meer informatie op deze website.

Bericht auteur: Redactie Energie Channel